1. Einde tweede helft

Afgelopen! FC Utrecht wint met 2-4 van ADO Den Haag en begint - in tegenstelling tot het Europese voetbal - goed aan de competitie. Bedankt het volgen van ons liveblog en tot de volgende wedstrijd!

2. 2-4 GOAL van Nick Venema!

De vervanger van Cerny slaat toe. Na een prima voorzet van smaakmaker Kerk tikt Venema de 2-4 binnen. FC Utrecht heeft de zege binnen handbereik.

3. 2-3 Eigen goal van Lex Immers!

Net nadat Cerny naar de kant is gehaald, knikt Willem Janssen uit een corner de 2-3 binnen. FC Utrecht heeft zich knap terug geknokt van een 2-0 achterstand naar een 2-3 voorsprong.

De bal lijkt niet aangeraakt te zijn door Janssen, maar heel lichtjes door keeper Zwinkels of Immers. Een mooie taak voor de videoscheidsrechter om de rechtmatige doelpuntenmaker aan te wijzen.

Update: Immers krijgt de goal toegewezen.

Instanews image
    © BSR Agency
  4. Tweede helft afgetrapt

Met dezelfde 22 spelers zijn ze in Den Haag begonnen aan de tweede helft.

5. Einde eerste helft

Rust! De 22 spelers mogen even bijkomen van een tumultueuze eerste helft. ADO Den Haag zat héél even op rozen, maar Gyrano Kerk bracht FC Utrecht weer helemaal terug in de wedstrijd.