1. 18/09/2019

  Bij een tweede schietpartij in Amsterdam is vanavond een dode gevallen. De politie laat weten 'vooralsnog' niet uit te gaan van een link met de moord op advocaat Derk Wiersum. 

 2. 18/09/2019

  'Woede, ongeloof en verbijstering streden om voorrang'. Dat zei misdaadverslaggever Peter R. de Vries bij RTL Boulevard over de moord op advocaat Wiersum. De aangeslagen De Vries vocht tegen zijn emoties, maar kon voor de camera's zijn tranen niet bedwingen. 'Ik dacht dat ik het niet goed verstaan had'.

 3. 18/09/2019

  Met de moord op Derk Wiersum valt opnieuw een buitenstaander ten prooi aan de al jaren woedende 'liquidatieoorlog' in het criminele circuit. De laatste 6 a 7 jaar vielen daarbij zeker 30 slachtoffers. Maar wie pleegt zo'n moord? Wat levert het de dader op en waarom blijven de opdrachtgevers buiten schot? Negen antwoorden op evenzoveel vragen over wat er vandaag gebeurd is. 

 4. 18/09/2019

  De politie van Amsterdam plaatst een tijdelijke politiepost in de straat waar advocaat Derk Wiersum vandaag werd vermoord. Buurtbewoners kunnen daar met vragen en zorgen terecht bij wijkagenten, slachtofferzorg en en vertegenwoordigers van het stadsdeel. De plaats delict in Buitenveldert is inmiddels opgeheven.


 5. 18/09/2019

  Na de moord op de advocaat van kroongetuige Nabil. B rijst de vraag hoe het proces tegen de voortvluchtige topcrimineel Ridouan Taghi nu verder moet. 'De gevolgen van de moord zijn niet te overzien', zegt advocaat Peter Plasman. 'Wie durft een kroongetuige nu nog bij te staan?'