PSV kent een uitstekende start van de Europa League-poulefase. Mohamed Ihattaren blonk uit bij de Eindhovenaren, die zichzelf nog wel even onnodig in de problemen brachten.

Instanews image
    © BSR Agency — PSV - Sporting
  2. 3-2 GOAL van Pedro Mendes!

Hij staat amper een minuut binnen de lijnen, maar is direct belangrijk voor Sporting! Uit de draai schiet de bal bijzonder knap in de uiterste hoek. De spanning is terug.

3. 3-1 GOAL van Timo Baumgartl!

Wat een heerlijk begin voor PSV van de tweede helft! Een hoekschop van Mohamed Ihattaren wordt net gemist door Nick Viergever, maar Timo Baumgartl raakt de bal wel en schiet 'm zuiver binnen.

4. Tweede helft afgetrapt

Dezelfde 22 spelers als voor de rust.

5. Einde eerste helft

PSV gaf weinig weg tegen Sporting voor de rust. Een onhandige ingreep van Jorrit Hendrix en daaropvolgende benutte penalty brachten de Portugezen terug in de wedstrijd (2-1).