1. Einde tweede helft

Het is afgelopen! PSV verliest met 2-1 op bezoek bij Willem II door twee treffers van Ché Nunnely en de Eindhovenaren zitten zo nog dieper in crisis.

Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 2-1 PSV! Doelpunt van Gastón Pereiro!

Daar is de aansluitingstreffer van PSV. Kunnen ze ook nog de 2-2 maken?

Bekijk de goal via Goal Alert in onze app! Bekijk hier hoe je deze gratis dienst kunt aanzetten.

3. GOAL! 2-0 Willem II! Doelpunt van Ché Nunnely!

Een uitstekend uitgespeelde counter van Willem II. Opnieuw is de aangever Köhlert en de afmaker Nunnely. PSV moet twee doelpunten goedmaken in Tilburg. Daarvoor hebben de Eindhovenaren nog een klein uur.

Bekijk de goal via Goal Alert in onze app! Bekijk hier hoe je deze gratis dienst kunt aanzetten.

4. Tweede helft afgetrapt

Nog 45 minuten heeft PSV om de achterstand op bezoek bij Willem II om te buigen. De tweede helft is begonnen!

5. Einde eerste helft

Het is rust! Willem II gaat met een 1-0 voorsprong rusten tegen het kwakkelende PSV. Over een kwartier zal de tweede helft van start gaan!