1. Einde tweede helft

Afgelopen! Na een dramatische avond in Lissabon en de overwinning van LASK Linz is PSV uitgeschakeld in de Europa League.

2. 4-0 GOAL (Penalty) van Bruno Fernandes!

Penalty Sporting Lissabon! De Portugezen mogen aanleggen voor de 4-0 door een overtreding van Timo Baumgartl. Iets wat je wel aan Bruno Fernandes over kunt laten. Hij blijft héél kalm en maakt de avond voor PSV nog pijnlijker: 4-0.

3. Tweede helft afgetrapt

Mark van Bommel grijpt in voor aanvang van de tweede helft bij Sporting Lissabon - PSV (3-0). Cody Gakpo en Gastón Pereiro vallen in, Pablo Rosario en Bruma zijn in de kleedkamer achtergebleven

4. Einde eerste helft

Rust in Lissabon. PSV kijkt halverwege tegen een 3-0 achterstand aan. Schrale troost is dat LASK Linz vooralsnog op 1-1 staat tegen Rosenborg.

5. 3-0 GOAL van Jérémy Mathieu!

Oei oei oei, PSV. De schade wordt nog groter. Nota bene verdediger Mathieu glijdt de bal op prachtige wijze binnen na een hoekschop. PSV kijkt tegen een 3-0 achterstand aan.