1. Einde tweede helft

2. 3-2 Heerenveen! GOAL van Jens Odgaard!

Het wordt nog erger voor Vitesse. Odgaard neemt de bal aan in het volle strafschopgebied, draait weg en schiet Heerenveen op voorsprong.

Mis geen goal van Heerenveen - Vitesse. Open onze app, installeer Goal Alert gratis en ontvang tijdens wedstrijd binnen 5 minuten een melding én een video van een doelpunt. Lees hier meer.

3. 2-2 Vitesse! GOAL van Mitchell van Bergen!

De thuisclub komt terug van een 0-2 achterstand. Van Bergen blijft koel voor Pasveer en schiet in de verre hoek binnen. Zo doet Van Bergen zijn voormalige club pijn.

Instanews image
    © BSR Agency
  4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Vitesse profiteert optimaal van de geboden ruimte. Zo kreeg Matavz twee prima kansen. Maar Heerenveen kan na de rust op jacht gaan naar de gelijkmaker. Mogelijk kan Vitesse daar weer van profiteren.