1. Einde tweede helft

Het zit erop! Olympique Lyon houdt uiteindelijk vrij eenvoudig stand en wint met 1-0 van Juventus in deze heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer, thuisploeg Olympique Lyon heeft afgetrapt voor het begin van de tweede helft. Juventus moet met Matthijs de Ligt een 1-0 achterstand zien te repareren in deze heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League.

3. Einde eerste helft

Rust in Lyon, waar de thuisploeg met een 1-0 voorsprong de pauze ingaat door een doelpunt van Tousart na iets meer dan een halfuur spelen. Over een kwartier is de hervatting van deze heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League.

4. GOAL! 1-0 Olympique Lyon! Doelpunt van Lucas Tousart!

Oei! De Ligt ontbreekt dus even om zich te laten behandelen aan een hoofdwond en Lyon maakt daar direct gebruikt van. Een voorzet van de linkerkant wordt binnen gewerkt door Tousart. De thuisploeg leidt: 1-0.

5. Eerste helft afgetrapt

De bal rolt in Lyon! Juventus heeft afgetrapt en zet de thuisploeg direct onder druk.