1. 13/03/2020

  WTA annuleert wedstrijden

  In navolging van de Miami Open en Volvo Car Open in Charleston gaan ook de WTA-toernooien van Guadalajara en Bogota niet door. De tennistoernooien in Mexico en Colombia stonden gepland voor volgende week en 6 april. ,,Gezondheid gaat op dit moment boven alles."

  Instanews image
  © anp
 2. 13/03/2020

  Start Formule 1-seizoen wordt uitgesteld

  De Grote Prijs van Australië gaat definitief niet door. De FIA, F1 en de Australische organisatie hebben de eerste race van seizoen 2020 definitief geschrapt. Dit nieuws kwam een dag na het terugtrekken van McLaren, waar een personeelslid positief heeft getest op het coronavirus.

  Lees hier meer. 

  Instanews image
  © Getty Images — Max Verstappen.
 3. 12/03/2020

  Waarschijnlijk geen wedstrijden in Frankrijk

  De wedstrijden in de Franse voetbalcompetitie gaan komend weekeinde waarschijnlijk niet door. De Franse voetbalbond FFF vindt het vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus niet verantwoord te spelen.

  De Franse bond is niet verantwoordelijk voor de hoogste twee divisies, de Ligue 1 en de Ligue 2. Daar gaat de professionele afdeling van het Franse voetbal, de LFP, over. Een besluit van de LFP volgt vrijdag. Wat de Franse bond betreft gaan niet alleen de wedstrijden van komend weekeinde niet door, maar geldt de maatregel voor onbepaalde tijd.


  Instanews image
  © BSR Agency — PSG speelde woensdag in een leeg stadion tegen Borussia Dortmund.
 4. 12/03/2020

  Het coronavirus is ook bij Arsenal aanwezig. Hoofdtrainer Mikel Arteta is vanavond positief bevonden. Het trainingscentrum van Arsenal is hierdoor voorlopig gesloten. Lees hier meer!

  Instanews image
  © BSR Agency — Mikel Arteta.
 5. 12/03/2020

  De Premier League in Engeland gaat 'gewoon' door, zo meldt de competitie via een statement.  

  ,,Hoewel de premier adviseerde dat alle sportevenementen voorlopig normaal zouden moeten plaatsvinden, gaf hij ook aan dat de regering overweegt grote openbare evenementen, zoals sportwedstrijden, te verbiedenWe blijven daarom nauw samenwerken met onze clubs, de regering, de FA, EFL en andere relevante belanghebbenden om ervoor te zorgen dat er passende noodplannen worden opgesteld wanneer en wanneer de omstandigheden veranderen."