Bekijk alle updates
 1. 05/04/2020

  Een 92-jarige man uit Herwijnen is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldt burgemeester Servaas Stoop. ,,Opnieuw treurt een familie. Ik condoleer ze met dit verlies en wens ze sterkte.''

 2. 05/04/2020

  Ook in de gemeente West Betuwe is een persoon overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het gaat om een 85-jarige vrouw, meldt burgemeester Servaas Stoop. 'Voor de vijfde keer kreeg ik een verdrietige mededeling.' 

 3. 05/04/2020

  Opnieuw zijn twee inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat meldde burgemeester Sjors Fröhlich zaterdagavond op Twitter.  

 4. 03/04/2020

  Inwoner Vijfheerenlanden overleden aan corona

  Een 76-jarige inwoner van Vijfheerenlanden, is overleden aan corona. Dat meldt burgemeester Sjors Fröhlich zojuist op twitter. De man is de zesde persoon uit Vijfheerenlanden die aan de gevolgen van Covid-19 overlijdt. 

 5. 31/03/2020

  Cijfers RIVM

  Bijna zestig inwoners van deze regio zijn in het ziekenhuis opgenomen vanwege het coronavirus. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van het RIVM. 

  Het gaat om 17 bewoners van de gemeente Altena, negen mensen uit Gorinchem en 1 Hardinxveld-Giessendammer. Negen mensen uit Molenlanden, elf inwoners van Vijfheerenlanden en twaalf bewoners van West Betuwe liggen op dit moment in het ziekenhuis vanwege een besmetting met Covid-19.

  Het RIVM publiceert dagelijks over hoe het aantal besmettingen met het coronavirus zich in Nederland ontwikkelt. Voorheen maakten zij bekend hoeveel mensen positief op Covid-19 zijn getest. Dit gaf echter geen compleet beeld, omdat mensen met milde corona-klachten niet meer worden getest maar gelijk in thuisisolatie gaan.