1. 28/03/2020

  De liveblog is voor vandaag gesloten.

 2. 28/03/2020

  Oké, dat coronavirus is niet handig. Maar op de Groen van Prinstererschool in Voorburg hebben ze net zo veel plezier als anders. Online. Dat wel. De juffen en meesters van de Voorburgse Groen van Prinstererschool zijn gewend om ‘out of the box’ te denken. Toen de school dan ook dankzij dat vervelende coronavirus werd gesloten, sprongen ze met z'n allen in de crea-modus. Lees het hier! [Premium] 

  Instanews image
  © Daniella van Bergen — Juf Petra (rechts) en Juf Florianne hebben online plezier met 'hun' kinderen van de Groen van Prinstererschool.
 3. 28/03/2020

  Vrijwilligers in Den Haag bezorgden vandaag ruim 3.500 maaltijden bij kwetsbare ouderen, die nu extra hulp en aandacht kunnen gebruiken. De Participatie Keuken in Den Haag sloeg hiervoor met onder andere het vrijwilligersinitiatief gewoonmensen.nl de handen ineen.

  De ruim 3.500 maaltijden werden vandaag volgens een strak schema bij de mensen thuis bezorgd. Vanuit het World Forum Center in Den Haag, via Wijkcentrum Leidschenveen naar de bewoners in Den Haag.

  Instanews image
  © Kees Oosterholt — De vrijwilligers die ruim drieduizend maaltijden rondbrachten
 4. 28/03/2020

  De coronacrisis heeft een grote impact op werkend Nederland. Voor de meesten springt de overheid inmiddels in de bres. Maar hoe zit dat met mensen die zwartwerken om het hoofd boven water te houden? Lees het artikel hier.

 5. 28/03/2020
  Instanews image
  © VRPress — Er staan zeer lange rijen voor de Hornbach aan de Singel in de Haagse wijk Ypenburg.