1. 30/03/2020

  Dit liveblog is gesloten. Bij nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus in Den Haag en omstreken wordt de berichtgeving weer opgepakt. Bedankt voor het meelezen!

 2. 30/03/2020

  Politie Zuiderpark is op Berenjacht!

 3. 30/03/2020

  Mark Rutte ging vandaag langs bij HTM om de medewerkers een hart onder de riem te steken.

 4. 30/03/2020

  Grapperhaus complimenteert Nederland met volgen coronaregels

  (ANP) - Nederlanders hebben zich afgelopen weekend "hartstikke goed" aan de voorschriften gehouden om het coronavirus te stoppen, vindt justitieminister Ferd Grapperhaus. Dat verdient "absoluut" een compliment.

  Vorig weekeinde ging het juist helemaal mis, vond de minister. Hij voer de maandag erna uit tegen mensen die de virusuitbraak volgens hem niet serieus namen en massaal de stranden en parken opzochten. Het kabinet besloot mede daarom de regels aan te scherpen.

 5. 30/03/2020

  Rijswijkse wijkagent Martien de Brabander keek zondagmiddag raar op toen hij ineens een wel hele jonge bestuurster over de parkeerplaats van de Schilp zag rijden. Bij controle bleek het meisje achter het stuur 11 jaar oud te zijn. ‘Haar vader zat er naast en gaf aan dat in deze vervelende coronatijd zijn dochter wel iets leuks verdiende’, schrijft de wijkagent op Twitter. Lees hier het hele verhaal!