Bekijk belangrijke updates
 1. 09/06/2020

  Roda JC hoopt op Streppel

  Roda JC hoopt dat Jurgen Streppel de nieuwe hoofdtrainer wordt. Dat meldt De Limburger. Streppel kan voor twee jaar tekenen in Kerkrade. Ook MVV hengelde naar zijn diensten. Streppels laatste klus als trainer was bij Al-Jazira in Abu Dhabi, waar hij na drie duels werd ontslagen.

 2. 09/06/2020

  Guardiola krijgt nieuwe assistent

  Pep Guardiola krijgt een oude bekende als assistent bij Manchester City, Juan Manuel Lillo. Die was trainer in Mexico in Dorados in 2005-2006 toen Guariola er een seizoen speelde. Lillo's laatste klus was bij het Chinese Qingdao Huanghai en hij heeft ook een verleden in Spanje als trainer. Lillo is de rechtstreekse vervanger voor oud-assistent Mikel Arteta, nu hoofdtrainer bij Arsenal.

 3. 09/06/2020

  Lyon vangt bot bij Hertha over verlenging huurdeal

  De competitie is voor Olympique Lyon voorbij, maar er is nog altijd kans dat de club wel de achtste finales van de Champions League moet spelen. Dat moet de club dan zonder Lucas Tousart doen, juist de middenvelder die in de heenwedstrijd van de achtste finales de winnende maakte tegen Juventus (1-0). De return werd gecanceld. De 23-jarige Fransman gaat naar Hertha BSC, de club die hem in januari kocht van Lyon en hem direct terug verhuurde aan de Franse formatie tot 30 juni. Hertha staat erop dat de huurdeal niet wordt verlengd tot augustus, als de Champions League vermoedelijk weer hervat wordt. Dat betekent dat Tousart zich op 1 juli in Berlijn bij zijn nieuwe club meldt.

 4. 09/06/2020

  Derrick Luckassen keert terug bij PSV

  Derrick Luckassen keert volgende maand terug bij de trainingen van PSV als een transfer uit zou blijven. Alle betrokken partijen zoeken op dit moment wel naar een passende oplossing, omdat de 24-jarige verdediger eerder uitsprak dat hij liever niet meer in Eindhoven actief wil zijn. Mocht er in juli geen sprake zijn van een overgang, dan traint Luckassen vanaf dat moment gewoon weer mee bij PSV. PSV heeft Luckassen vorig jaar verhuurd aan Anderlecht, maar de Belgen lichtten een koopoptie niet. Hij liet daar een behoorlijke indruk achter en had voor ongeveer 5 miljoen euro definitief de overstap naar Brussel kunnen maken, maar Anderlecht besloot daar niet toe. Andere clubs kunnen zich nu ook melden bij PSV, dat als gezegd bereid is om in oplossingen te denken. Luckassen heeft nog een contract tot medio 2022 in Eindhoven. 

  Instanews image
  © BELGA — Derrick Luckassen.
 5. 09/06/2020

  Lallana verlengt contract met paar weken

  Adam Lallana maakt het seizoen af bij Liverpool. Het contract van de 32-jarige middenvelder loopt op 30 juni af. Liverpool heeft de verbintenis nu met een paar weken verlengd, zodat Lallana tot het einde van het seizoen in dienst blijft.

  De Premier League wordt volgende week hervat. Liverpool, de onbedreigde koploper, neemt het op 21 juni op tegen stadgenoot Everton op een leeg Goodison Park. De laatste speelronde staat voor 26 juli op het programma. 

  Lallana speelt sinds 2014 voor de 'Reds', die hem destijds overnamen van Southampton. In 178 wedstrijden maakte hij 22 doelpunten. De 34-voudig international won afgelopen jaar met Liverpool de Champions League, de Europese Supercup en het WK voor clubs. Hij staat nu met de ploeg van trainer Jürgen Klopp op het punt om voor het eerst in 30 jaar kampioen van Engeland te worden.

  ,,Er wordt op dit moment flink aan Adam getrokken door clubs die hem voor volgend seizoen willen hebben", zei Klopp. ,,Ik ben blij dat hij het seizoen bij ons afmaakt en het afscheid krijgt dat hij verdient."

  Instanews image
  © BSR Agency — Adam Lallana