Bekijk belangrijke updates
 1. 23/05/2020

  Daarmee zit dit liveblog erop, en daarmee ook de Bundesliga-zaterdag. Morgen zijn we uiteraard weer terug, waarna dinsdag onder meer Borussia Dortmund - Bayern München op de rol staat!

 2. Eindsignaal

  Het zit erop! Na een bijzonder vermakelijke wedstrijd heeft Bayern München de voorsprong op Borussia Dortmund weer tot vier punten gebracht: Eintracht Frankfurt wordt met 5-2 verslagen. 

 3. GOAL! 5-2 Bayern München! Doelpunt van Martin Hinteregger (e.d.)

  Dat is écht de beslissing, en weer is het een schlemielige goal. Martin Hinteregger (nota bene de man die goed was voor de twee Frankfurt-goals) werkt de bal via zijn eigen rechterbeen, linkerbeen en weer zijn rechterbeen in zijn eigen doel...

 4. GOAL! 4-2 Bayern München! Doelpunt van Alphonso Davies

  En daar is de volgende goal, nu weer voor Bayern. Wat een héérlijke tweede helft! Davies stoomt op, lijkt de bal kwijt te raken, maar profiteert daarna van een foutje in de Frankfurt-defensie.

 5. GOAL! 3-2 Eintracht Frankfurt! Doelpunt van Martin Hinteregger

  Wat krijgen we nou? Het is wéér verdediger Hinteregger die scoort, dit keer met het hoofd uit een hoekschop. De spanning is weer volledig terug! Het is voor Hinteregger dus zijn achtste van het seizoen, hij is nu alleen topscorer.