1. 01/06/2020

  Het NRC Café op de Rotterdamse  Witte de Withstraat kon vandaag ook de deuren openen.  'Het voelt echt als een nieuw begin', zegt eigenaar Herman Hell.  Veel gasten zijn blij  dat ze eindelijk weer terrasje kunnen pakken. 'We hebben dit echt gemist.' Bekijk hier de beelden. 

 2. 01/06/2020

  Net als veel ondernemers vraagt Sumo in de Rotterdamse Markthal haar gasten tijdelijk om een toeslag van 2 euro per tafel. Het restaurant is opnieuw ingericht en heeft allerlei maatregelen moeten treffen om aan de hygiënevoorschriften te kunnen voldoen. 

  Instanews image
  © AD — Restaurant Sumo in de Markthal vraagt gasten eenmalig een toeslag van 2 euro per tafel.
 3. 01/06/2020

  Ook in Hoek van Holland gingen vanmiddag de terrassen van de strandtenten open.  Veel strandgangers waren daar blij mee. Bekijk hieronder de beelden. 

 4. 01/06/2020

  Niet iedereen is blij met de afsluiting van de Witte de Withstraat. Sterker nog: ondernemer Bert Dirkx van cadeau en decoratie-winkel Dirkx is laaiend. ,,Ik kan mijn zaak wel sluiten. Nu komt er niemand meer.'' De straat werd vanmiddag afgesloten voor auto's omdat het te druk werd door talloze mensen die een terrasje zochten. 

  Instanews image
  © AD — Ondernemer Bert Dirkx is boos over de afsluiting van de Witte de Withstraat. Hij vreest dat zijn zaak minder goed bereikbaar is voor klanten.
 5. 01/06/2020

  Werknemers plaatsen hekken bij de Witte de Withstraat in Rotterdam om het autoverkeer tegen te houden.  Volgens de gemeente is het te druk in de straat. 

  Instanews image
  © AD — De Witte de Withstraat wordt afgezet met hekken.