1. Einde tweede helft

2. 2-0 Internazionale! Goal van Lautaro Martínez!

Internazionale lijkt de tweede plaats weer over te gaan nemen van Atalanta. Door een fraaie goal van Lautaro Martínez wordt het 2-0 in San Siro. De laatste keer dat Internazionale twee keer in een seizoen won van Napoli was in het seizoen 1997/1998.

3. Einde eerste helft

Rust in San Siro, waar Internazionale in de elfde minuut op voorsprong kwam via verdediger Danilo D'Ambrosio. Daarna krijg de thuisploeg nog een paar kansen op de 2-0.

4. 1-0 Internazionale! Goal van Danilo D'Ambrosio!

Een Napolitaan die scoort, maar wel tegen Napoli. De 31-jarige verdediger schiet met links raak en zet Internazionale al vroeg op voorsprong.

5. Internazionale - Napoli begonnen

Er is afgetrapt in San Siro in Milaan, waar Internazionale een zege nodig heeft om Atalanta weer te passeren en op plek 2 te komen.