1. Einde tweede helft

Afgelopen! Oranje komt niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Italië na een vermakelijke wedstrijd. Donny van de Beek maakte de eerste goal voor het Oranje onder Frank de Boer.

2. Tweede helft afgetrapt

We gaan weer beginnen in Bergamo. Italië en Nederland hervatten de wedstrijd bij een 1-1 stand. Gaat Frank de Boer voor het eerst winnen als bondscoach?

Instanews image
    © ANP
  3. Einde eerste helft

Rust! Na een vroege achterstand door een goal van Lorenzo Pellegrini staat Oranje bij rust op 1-1 tegen Italië. Donny van de Beek bezorgde Frank de Boer zijn eerste goal als bondscoach van Nederland.

4. 1-1 GOAL van Donny van de Beek!

Een prachtige aanval van Oranje. Frenkie de Jong ziet Daley Blind vrij staan. Blind legt terug op Memphis Depay, die tegen Donny van de Beek schiet, maar de middenvelder van Manchester United reageert razendsnel en ramt de bal binnen. 1-1!

Het is voor Van de Beek zijn eerste goal in veertien interlands. Het is bovendien de eerste goal voor Frank de Boer als bondscoach van Oranje.

© ANP
  5. 1-0 GOAL van Lorenzo Pellegrini!

Oranje op achterstand! Nicolò Barella geeft een splijtende pass, die dwars door de verdediging van Oranje gaat. Lorenzo Pellegrini profiteert en maakt er 1-0 van voor de Italianen.