1. 03/11/2020

  Roglic rijdt Carapaz uit rode trui!

  Richard Carapaz verliest nog veel tijd op het steile slotklimmetje en komt op 49 seconden binnen van Primoz Roglic. Zo neemt de Sloveen van Jumbo-Visma de rode leiderstrui over van Carapaz. Het verschil tussen beide renners in het klassement bedraagt nu 39 seconden.

  Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

 2. 03/11/2020

  Roglic snelste!

  Primoz Roglic zet de snelste tijd neer. De Sloveen van Jumbo-Visma is een seconde sneller dan Will Barta en lijkt een dubbelslag te slaan: ritwinst en de leiding in het algemeen klassement. Het is wachten op de finish van rodetruidrager Richard Carapaz.

 3. 03/11/2020

  Carthy op 24 seconden van Barta

  Hugh Carthy komt binnen op 24 seconden van Will Barta, nog altijd de snelste aan de finish. Wat doen Primoz Roglic en Richard Carapaz?

 4. 03/11/2020

  Wachten op top-drie

  Daniel Martin en Enric Mas, de nummer vier en vijf van het klassement, komen binnen. Maar beide renners zijn langzamer dan Wout Poels. Het geeft aan dat Poels een sterke tijdrit heeft afgewerkt.

  Nu moeten enkel nog Hugh Carthy, Primoz Roglic en Richard Carapaz binnenkomen

 5. 03/11/2020

  Poels voorlopig achtste

  Wout Poels heeft een sterke tijdrit gereden. De Nederlander van Bahrain-McLaren is 1'11 trager dan voorlopige leider Will Barta en daarmee behoudt Poels zijn zesde plek in het algemeen klassement. Inmiddels zijn alle renners aan het klimmen.