1. Einde tweede helft

2. 1-0 PSV! Goal van Donyell Malen!

Daar is in de 78ste minuut dan toch de goal voor PSV. Invaller Donyell Malen schiet in de rebound raak, nadat hij een strafschop mist. De penalty werd gegeven na een ongelukkige overtreding van Sparta-debutant Reda Kharchouch op Nick Viergever. De spits van Sparta wilde de bal wegschieten, maar raakte de voet van Viergever, die hij niet had zien aankomen.

3. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Eindhoven. Nog geen wissels bij PSV, terwijl daar na de eerste helft toch wel aanleiding voor leek.

4. Einde eerste helft

Nee, PSV - Sparta is nog geen voetbalfeest. Het staat halverwege nog 0-0 en Sparta-spits Lennart Thy was eigenlijk de enige die een kans kreeg. Gaat Roger Schmidt na rust direct wisselen, met bijna al zijn grote namen op de bank? In de eerste helft creƫerde de thuisploeg geen enkele kans.