1. 29/11/2020

  Het was een goede dag voor Red Bull Racing, met twee podiumplaatsen.

 2. 29/11/2020
 3. 29/11/2020

  'Grosjean breekt twee tenen'

  Romain Grosjean lijkt er met weinig kleerscheuren van af te zijn gekomen. De coureur van Haas beleefde een ware horrorcrash. Waar eerder al duidelijk werd dat hij wat lichte brandwonden had aan zijn enkel en handen, is volgens Ziggo Sport nu duidelijk geworden dat de Zwitserse Fransman ook twee tenen gebroken heeft. 

 4. 29/11/2020

  De top tien van de Grand Prix van Bahrein, met twee coureurs van Red Bull Racing op het podium.

 5. 29/11/2020

  Verstappen: 'We misten snelheid'

  Max Verstappen werd vlak na het pakken van de tweede plaats gevraagd naar de crash van Romain Grosjean. ,,Het was beangstigend. We zagen een rode vlak, dat wil niet zeggen dat het meteen heel erg mis is maar ik zag veel vuur dus ik wist wel dat het ernstig was. Gelukkig liep hij zelf weg van het ongeluk, dat was een grote opluchting."

  Over de race was Verstappen niet helemaal tevreden, omdat hij het Lewis Hamilton nooit écht moeilijk kon maken. ,,We misten gewoon wat snelheid. Ik probeerde het gat klein te houden, maar dat lukte niet. We waren ook net niet agressief genoeg, vond ik. Maar de auto voelt zich duidelijk goed op dit circuit, dus hopelijk kunnen we nog wat verbeteren richting volgende week."