Bekijk belangrijke updates
 1. 27/12/2020

  Einde liveblog

  Het was een enerverende dag in Thialf met snelle tijden en flinke teleurstellingen. Morgen staat de laatste dag van het WKKT op het programma. Tot dan!

 2. 27/12/2020

  Chaotische massastart

  Den Hertog wint de massastart! Hij was de snelste vluchter, want al snel werd het peloton gedubbeld. Het draaide op een sprint uit en daarin was Den Hertog - in een chaotische situatie - net iets sneller dan Stoltenborg. De stadionspeaker riep om dat gedubbelde schaatsers de baan moesten verlaten, maar dat deed niemand. Daardoor ontstond er een onoverzichtelijke situatie. 

  Uitslag massastart:
  1. Sjoerd den Hertog
  2. Mats Stoltenborg
  3. Bob de Vries
  4. Bart de Vries
  5. Robert Bovenhuis.

  Instanews image
  © ANP — Sjoerd den Hertog wint.
 3. 27/12/2020

  Nog 12 ronden te gaan en vijf schaatsers hebben een mooie voorsprong gepakt. Het gaat om Bart de Vries, Bob de Vries, Robert Bovenhuis, Sjoerd den Hertog en Mats Stoltenberg. 

 4. 27/12/2020

  Massastart

  Nog maar één onderdeel te gaan in Thialf, op dag 2 van het WKKT. Er doen 25 deelnemers mee. Eén minder dan gepland, want Marwin Talsma is er niet bij. 

 5. 27/12/2020

  Ireen Wüst mist EK Allround

  Het EK Allround moet het in januari doen zonder twee veelwinnaars. Waar eerder op de dag Sven Kramer zich niet wist te plaatsen voor het kampioenschap, slaagde ook Ireen Wüst er niet in om een startbewijs binnen te slepen. De vijfvoudig winnares stelde teleur op de 3.000 meter.

  Lees hier verder.

  Instanews image
  © BSR Agency — Ireen Wust.