1. 26/12/2020

  Topturner Whitlock naar eerste hulp na kokkerellen

  De Britse turner Max Whitlock heeft het bereiden van een kerstdiner moeten bekopen met een bezoekje aan het ziekenhuis. Hoe hij het voor elkaar kreeg meldt de tweevoudig winnaar van olympisch goud niet, maar hij liep tijdens het koken brandwonden op aan zijn linkervoet. ,,Ik moest dit jaar het kerstdiner verzorgen thuis. Dat eindigde met een bezoekje aan de eerste hulp en een verbrande linkervoet", liet Whitlock via sociale media weten. Daarbij postte hij een foto van zijn ingepakte voet voor een kerstboom. De turner liet weten dat de schade meevalt en bedankte het medisch personeel dat hem geholpen had. ,,Artsen -personeel, jullie waren geweldig", aldus de olympisch kampioen op vloer en paard-voltige, titels die hij komende zomer in Tokio wil verdedigen.

 2. 26/12/2020

  'Mislukte' foto van Ted-Jan Bloemen

  De hond van olympische kampioen schaatsen Ted-Jan Bloemen en zijn gezin werkte niet mee met de kerstfoto. 'Fail', schreef hij erbij. '#thedoggaveup!'

 3. 26/12/2020

  Joost Luiten heeft een presentje in petto

  Wie mis jij deze dagen? Wie iemand tagt of de tweet deelt kan bij golfer Joost Luiten een klein cadeautje winnen.

 4. 26/12/2020

  Kerstwensen uit hele wereld

  De volleybalsters van Oranje wensen iedereen, en uit alle uithoeken van de wereld, fijne dagen.

 5. 25/12/2020

  Drukke boel bij familie Fàbregas

  Cesc Fàbregas (33) viert kerst in Monaco met zijn twaalf jaar oudere vrouw Daniella Semaan, waarmee hij in 2018 trouwde en drie jonge kinderen heeft. Daniella had uit haar vorige huwelijk al twee kinderen. AS Monaco hervat de Ligue 1 op woensdag 6 januari tegen Lorient.