1. Einde tweede helft

Na een vermakelijke wedstrijd met een spectaculair slot, fluit Pol van Boekel voor het laatst. Klaas-Jan Huntelaar was het goudhaantje voor Ajax, dat zo dan toch met drie punten op zak aan de voorbereiding voor de Klassieker begint.

Instanews image
    © AD
  2. 1-3 GOAL van Klaas-Jan Huntelaar!

En dan is het in de blessuretijd wéér raak voor Huntelaar. Wat een invalbeurt van de spits!

3. 1-2 GOAL van Klaas-Jan Huntelaar!

Klaas-Jan Huntelaar staat amper een minuut in het veld en heeft dan al de o zo belangrijke 1-2 in het net liggen. Op aangeven van Haller jaagt hij binnen!

4. 1-1 GOAL van Julio Pleguezuelo!

Pleguezuelo doet het voor FC Twente, wanneer Gravenberch de bal vanuit een corner niet weggewerkt krijgt aan de tweede paal. Dat krijg je ervan als Ajax zijnde...

5. 1-1 GOAL van Queensy Menig!

Menig scoort kort na rust wéér tegen zijn oude club, maar de VAR kijkt nog even vanwege buitenspel.