1. Einde tweede helft

2. 0-2 GOAL van Mats Seuntjens!

Mats Seuntjens maakt zijn 2e eredivisiegoal dit seizoen, na zijn goal op 25 oktober 2020 tegen FC Groningen (1-3 nederlaag).

3. 0-1 GOAL van Zian Flemming!

Flemming trekt naar binnen en krult de bal van buiten het strafschopgebied op fraaie wijze in de verre hoek. Hij maakt zijn 6e goal van het seizoen en is nu clubtopscorer samen met Sebastian Polter. Flemming heeft nu in 16 eredivisieduels voor Fortuna Sittard 3 keer zo vaak gescoord als in zijn 25 duels voor PEC Zwolle (2).

4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Het is rust in Zwolle. Op basis van de eerste helft is Fortuna Sittard veruit de betere ploeg. Veel kansen voor de ploeg van Sjors Ultee, maar Zwolle-doelman Zetterer stond meerdere keren een doelpunt in de weg. Met 0-0 zoeken beide ploegen de kleedkamer op.