1. Einde tweede helft

2. 2-1 GOAL van Amar Catic!

Daar is de aansluitingstreffer die ADO gezien de laatste minuten zeker verdiende! Catic duikt op voor zijn directe tegenstander en werkt de bal tegen de touwen. Wordt het nog spannend in de Gelredome?

3. 2-0 GOAL van Matúš Bero!

Met een fraaie goal lijkt Vitesse rustig toe te kunnen leven naar het laatste fluitsignaal. Openda slingert de bal voor het doel, waar Matus Bero vrij is opgedoken. De middenvelder plukt de bal uit de lucht en verschalkt Koopmans. De aanvallende plannen van Brood kunnen de prullenbak in...

4. Tweede helft afgetrapt

ADO boog in de vorige bekerronde, tegen Sparta, in extremis een achterstand om. Luuk Koopmans kopte de bal tegen de touwen. Lukt dat vanavond opnieuw?

5. Einde eerste helft

Het is rust in de Gelredome. Vitesse zoekt de kleedkamer op met een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Loïs Openda!