Bekijk alle updates
 1. 30/01/2021

  Khbabez geblesseerd, Verhoeven wint!

  Afgelopen. Deze finale draait uit op een anticlimax, want Khbabez haakt geblesseerd af. 'Mijn geopereerde hand', horen we Khbabez zeggen tegen zijn team vlak voordat de scheidsrechter de partij afwuift.

  Instanews image
  © ANP
 2. 30/01/2021

  New champ!

  Alex Pereira wint de wereldtitel in het lichtzwaargewicht op 'split decision' en Artem Vakhitov kan het niet geloven! De Rus hoort het toch echt goed: Pereira is de eerste kickbokser die tegelijkertijd kampioen is in twee gewichtsklassen bij Glory. Na afloop geeft hij te kennen dat hij nóg hogere doelen heeft. Hij wil Rico Verhoeven.

  Instanews image
  © GLORY Kickboxing — Alex Pereira.
 3. 30/01/2021

  Doumbé slaat Groenhart KO!

  De kampioen zei het voor het einde van de tweede ronde af te maken en dat is precies wat hij doet. Met zijn mokerharde rechtervuist slaat de Fransman de Nederlander nogmaals tegen het canvas en hoewel Groenhart bij 9 opstaat, vindt de scheidsrechter het genoeg geweest. Doumbé blijft wereldkampioen bij de weltergewichten.


 4. 30/01/2021

  Khbabez treft Verhoeven

  Het wordt Tarik Khbabez via 'majority decision'. De juryleden waren het er dus niet allemaal over eens, maar de voor Marokko vechtende kickbokser stoot door naar de finale. Hij treft aan het einde van de avond een waarschijnlijk toch nog wat frissere Rico Verhoeven. ,,Ik heb genoeg brandstof bij me."

  Instanews image
  © AD
 5. 30/01/2021

  Verhoeven zonder problemen verder

  Inderdaad, Rico Verhoeven had ervoor gezorgd dat de juryleden niet om hem heen konden en wordt gekroond tot winnaar. 'Ik was pas net aan het opwarmen', zegt hij in zijn eerste reactie. Dat komt goed uit want later treft hij de winnaar van de partij tussen Levi Rigters en Tarik Khbabez.

  Instanews image
  © AD