Bekijk belangrijke updates
 1. 30/01/2021

  Khbabez geblesseerd, Verhoeven wint!

  Afgelopen. Deze finale draait uit op een anticlimax, want Khbabez haakt geblesseerd af. 'Mijn geopereerde hand', horen we Khbabez zeggen tegen zijn team vlak voordat de scheidsrechter de partij afwuift.

  Instanews image
  © ANP
 2. 30/01/2021

  Een comfortabele eerste ronde voor Verhoeven, zo leek het althans. Hij buit zijn verschil in grootte direct uit en trapt Khbabez vlak voor het verstrijken van de ronde tweemaal naar de grond!

 3. 30/01/2021

  Daar gaan we. Wordt het de twintigste opeenvolgende Glory-zege voor Rico Verhoeven, of zorgt Tarik Khbabez voor de stunt van zijn leven? Drie rondes van drie minuten heeft hij daarvoor de tijd! Twee knockdowns in één ronde of drie in het gevecht zouden de klus overigens ook klaren.

 4. 30/01/2021

  Rico Verhoeven - Tarik Khbabez

  Tijd voor het 'main event'. De finale van het viermanstoernooi bij de zwaargewichten tussen Rico Verhoeven en Tarik 'The Tank' Khbabez. Die laatste moest eerder vanavond een stuk dieper gaan dan de wereldkampioen. De kleinere Haagse Marokkaan heeft zijn opkomst inmiddels gemaakt en nu is het de beurt aan Verhoeven!

  Instanews image
  © ANP — Rico Verhoeven.
 5. 30/01/2021

  New champ!

  Alex Pereira wint de wereldtitel in het lichtzwaargewicht op 'split decision' en Artem Vakhitov kan het niet geloven! De Rus hoort het toch echt goed: Pereira is de eerste kickbokser die tegelijkertijd kampioen is in twee gewichtsklassen bij Glory. Na afloop geeft hij te kennen dat hij nóg hogere doelen heeft. Hij wil Rico Verhoeven.

  Instanews image
  © GLORY Kickboxing — Alex Pereira.