1. Einde tweede helft

2. 1-0 RKC! Goal van Ahmed Touba!

Wat een goal! RKC gaat hier toch nog winnen en dat is zeker verdiend. RKC-verdediger Ahmed Touba loopt op het moment dat de hoekschop wordt genomen terug, draait zich om en schiet van zo'n 25 meter snoeihard raak met links.

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is begonnen in Waalwijk. Twee wissels bij FC Emmen, dat in de eerste 45 minuten opnieuw geen indruk kon maken. Het team van Dick Lukkien wacht dit seizoen nog altijd op de eerste zege.

4. Einde eerste helft

Het is rust bij RKC Waalwijk - FC Emmen: 0-0. Feestelijke shirts bij de thuisploeg, nog niet bepaald een feestelijke wedstrijd. Wel kreeg de thuisploeg al een paar kansjes. Een indraaiende corner ging op de paal en Emmen-keeper Michael Verrips had een aantal reddingen.

Instanews image
    © ANP
  5. Eerste helft afgetrapt

We zijn onderweg in Waalwijk. Kan FC Emmen in de 22ste speelronde dan eindelijk de eerste zege van dit seizoen gaan boeken? Vorig seizoen won FC Emmen negen van de 26 competitieduels. Nu pakte de ploeg van Dick Lukkien de zes punten met zes gelijke spelen.