1. Einde tweede helft

Het zit erop! Ajax heeft geen enkele moeite met SC Heerenveen en plaatst zich voor de bekerfinale, waarin op zondag 18 april Vitesse de tegenstander is!

2. 0-3 Ajax! GOAL van David Neres!

Daar is beslissing! Het doorkoppen is van Sébastien Haller, waarna Neres nét geen buitenspel staat. Hij laat de 0-3 aantekenen en gooit de wedstrijd daarmee in het slot.

3. 0-2 Ajax! GOAL (penalty) van Dušan Tadic!

Is dit de beslissing? De zojuist ingevallen Mohammed Kudus wordt neergelegd in de zestien, Tadic ramt de toegekende penalty werkelijk onhoudbaar in de bovenhoek: een comfortabele 0-2 voorsprong voor Ajax!

4. Tweede helft afgetrapt

Kan Heerenveen iets terugdoen, of houdt Ajax de voorsprong vast? De tweede helft is begonnen!

5. Einde eerste helft

Het is rust! Geen vuiltje aan de lucht voor Ajax, dat met 0-1 leidt en de 0-2 afgekeurd zag worden. Van de thuisploeg hebben we nog niets gezien.