1. Einde tweede helft

  Feyenoord wint met 2-1 op bezoek bij FC Utrecht en doet goede zaken in de strijd om Europees voetbal. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

 2. GOAL! 1-2 Feyenoord! Doelpunt van Steven Berghuis!

  Invaller Luis Sinisterra bezorgt de bal keurig bij Berghuis en de aanvoerder schiet onberispelijk raak: Feyenoord leidt na een klein uur spelen in Utrecht.

  Berghuis is nog één goal verwijderd van zijn meest doeltreffende seizoen in competitieverband: 18 eredivisiegoals namens Feyenoord in 2017/2018.

  In alle competities staat de teller van Berghuis namens Feyenoord op 84 goals. Hij is daarmee nog één doelpunt verwijderd van Piet Kruiver (85) op plek 9 van de eeuwige topscorerslijst van de Rotterdammers (sinds invoering Eredivisie 1956/1957).

 3. Tweede helft afgetrapt

  De bal rolt weer. Komt er nog een winnaar in Utrecht? Of wordt het, net zoals op 29 november in de Kuip in Rotterdam, 1-1?

 4. Einde eerste helft

  Het is rust in stadion de Galgenwaard. FC Utrecht en Feyenoord gaan pauzeren met een 1-1 tussenstand. Bij het eerdere duel tussen beide ploegen dit seizoen, in Rotterdam, was 1-1 de eindstand.

  Over een kwartier is de hervatting.

 5. GOAL! 1-1 Feyenoord! Eigen doelpunt van Simon Gustafson!

  Wéér scoort een speler in het verkeerde doel en weer gebeurt dat uit en hoekschop. Simon Gustafson kopt uit een corner van Steven Berghuis in eigen doel. Het staat weer gelijk na een klein halfuur spelen.