1. 27/04/2021

  Dit liveblog is vanavond afgesloten. Bedankt voor het volgen.

 2. 27/04/2021

  Geen grote feesten of vrijmarkten, maar deze kinderen maken toch iets van hun Koningsdag. In de J.A. Beijerinkstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel grijpen Dave (7) en Rayan (8) de gelegenheid aan om hun overbodige spulletjes te verkopen.

  Spelletjes, dvd’s, en wie één wieldop kwijt is, kan ook bij deze jonge ondernemers terecht. Lees hier meer.

 3. 27/04/2021

  Bakkers doen vandaag uitstekende zaken met hun oranje tompouces, met vaak lange rijen klanten voor de deuren. Mensen staan soms uren te wachten op het gebak. Sommigen met succes, anderen worden teleurgesteld. ‘Maar ik sta hier al sinds 06.15 uur’, mompelt een een vrouw teleurgesteld. Lees hier meer.

  Instanews image
  © William Hoogteyling — Bij bakkerij Verhallen in Culemborg was het zo druk dat de rij wachtenden zich over drie straten uitstrekte. Verhallen verkocht 5500 tompoucen.
 4. 27/04/2021

  Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv. Lees hier wat ze van de digitale Koningsdag van 2021 vindt.

 5. 27/04/2021

  Optreden voor de koning, al is het maar kort, ook voor de grootste artiesten van het land is het bijzonder. Op zijn verjaardag komt Willem-Alexander met zijn gezin bij de stallen van paleis Noordeinde rond vijf uur even kijken bij de repetities van The Streamers. Lees hier meer.

  Instanews image
  © ANP — Koning Willem-Alexander, koningin Maxima met hun dochters, tijdens de repetities van The Streamers. Rechts Maan.