1. Einde tweede helft

  Afgelopen! Een heerlijke tweede helft in het Philips Stadion. PSV wint dankzij een strafschop van Eran Zahavi na hands van Wessel Dammers. Een hattrick aan treffers werd afgekeurd van PSV door tussenkomst van de VAR. Hoe dan ook, PSV wint met 1-0 en eert Willy van der Kuijlen op passende wijze.

  Instanews image
  © Pro Shots / Thomas Bakker
 2. 2-0 GOAL van Donyell Malen!

  Het Philips Stadion viert feest, want Donyell Malen verdubbelt de voorsprong. De PSV-spits rondt koelbloedig af, maar staat buitenspel. Opnieuw een treffer van PSV afgekeurd. De derde vanavond.

 3. 2-0 GOAL van Cody Gakpo!

  Cody Gakpo lijkt de voorsprong te verdubbelen op aangeven van Donyell Malen, maar hij staat met zijn schouder buitenspel, constateert het haviksoog van de VAR. Daar komt FC Groningen goed weg na een enorme blunder op het middenveld. Het blijft 1-0.

 4. 1-0 GOAL (Penalty) van Eran Zahavi!

  De spits van PSV houdt het hoofd koel en schiet PSV op voorsprong tegen het stugge FC Groningen. Het Philips Stadion viert feest. 

 5. 1-0 GOAL van Eran Zahavi!

  Eran Zahavi lijkt PSV op voorsprong te zetten na goed terugleggen van Denzel Dumfries. Maar de captain van PSV houdt de bal niet binnen. De treffer wordt afgekeurd. Het blijft 0-0.