1. GRA-HEL: Einde tweede helft

Promotie voor Go Ahead Eagles, nadat De Graafschap een misstap begaat tegen Helmond Sport. Een zege volstond voor de ploeg van Mike Snoei, maar het werd een gelijkspel: 0-0. Go Ahead won met 0-1 bij Excelsior en promoveert met Cambuur naar de eredivisie!

Instanews image
    © ANP
  2. GRA-HEL: tweede helft begonnen

De tweede helft is begonnen bij De Graafschap - Helmond Sport. Stand: 0-0. De thuisploeg moet winnen om direct te promoveren naar de eredivisie.

3. GRA-HEL: Tweede helft afgetrapt

4. GRA-HEL: Rust

Rust in Doetinchem. De Graafschap gaat als een wervelstorm na de onderbreking, met een aantal enorme kansen. Toch staat het nog 0-0.

5. GRA-HEL: duel is hervat!

Het duel in Doetinchem is hervat: 0-0. De Graafschap moet winnen van Helmond Sport om direct te promoveren naar de eredivisie. Enkele tellen na het fluitsignaal krijgt Jordy Tutuarima een enorme kans. Hij schiet voorlangs.