1. Einde tweede helft

2. 2-2 Portugal! Goal van Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo maakt met zijn tweede rake penalty van de avond doelpunt 109 voor Portugal, waarmee hij op gelijke hoogte komt met Ali Daei. De voormalig spits van Iran scoorde 109 keer in 149 interlands voor zijn land.

3. 1-2 Frankrijk! Goal van Karim Benzema!

Karim Benzema zet de Fransen kort na rust op voorsprong tegen Portugal. Eerst wordt de goal nog afgekeurd wegens buitenspel, maar daar bleek geen sprake van. Aan de fraaie goal van Benzema ging een nog mooiere pass van Paul Pogba vooraf.

Zo scoor je vijf jaar niet voor de nationale ploeg, zo scoor je twee keer op een avond.

4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

Rust bij Portugal - Frankrijk in de Puskás Aréna in Boedapest: 1-1. Oud-teamgenoten Cristiano Ronaldo en Karim Benzema, de mannen van de rake penalty's, lopen samen lachend richting de kleedkamers.