1. Tweede verlenging afgefloten

Het zit erop. Het werd nog enorm spannend in de slotminuten, maar Italië verslaat Oostenrijk na verlenging met 2-1 en bereikt de kwartfinales van het EK. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 2-1 Oostenrijk! Doelpunt van Saša Kalajdžic!

Daar is de aansluitingstreffer! Uit een hoekschop wordt de bal bij de eerste paal binnen gekopt door invaller Kalajdžic. Al de derde invaller die scoort in deze verlenging. En de Oostenrijkers leven weer, maar ze hebben nog een doelpunt nodig om strafschoppen af te dwingen.

3. Start tweede verlenging

4. Eerste verlenging afgefloten

De eerste helft van de verlenging zit erop. Nog vijftien minuten heeft Oostenrijk om iets aan de 2-0 achterstand te doen. Maar het geloof bij de Oostenrijkers lijkt vervlogen.

5. GOAL! 2-0 Italië! Doelpunt van Matteo Pessina!

Wéér scoort een invaller bij de Azzurri! Pessina rondt af en dus lijken de Italianen door te gaan naar de kwartfinales ten koste van Oostenrijk.