1. Einde tweede helft

Afgelopen! Italië gaat naar de halve finale van het EK en schakelt België uit. Betekent dit het einde van de gouden generatie? De kwartfinale is het eindstation. Eindstand: 1-2. Dinsdag volgt het treffen met Spanje.

2. Tweede helft afgetrapt

Italië leidt met 1-2. Wat brengen de Belgen in de tweede helft? Wordt het net zo'n spektakel als in het eerste bedrijf?

3. Einde eerste helft

Wat een heerlijke eerste helft in München. België en Italië maken het waar en schotelen een echte EK-kraker voor. Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Even op adem komen. Over een kwartier gaan ze verder.

4. 1-2 GOAL (Penalty) van Romelu Lukaku!

Natuurlijk! Romelu Lukaku schiet onberispelijk raak en brengt de spanning terug. Stand: 1-2.

Instanews image
    © AFP
  5. 0-2 GOAL van Lorenzo Insigne!

Wat een doelpunt van de aanvaller van Italië. Met een geplaatst schot in de verre hoek verschalkt Lorenzo Insigne Thibaut Courtois. Stand: 0-2.