1. Einde tweede helft

Wat een redding van Lars Unnerstall op een kopbal van Danilo! De Duitser redt hier in blessuretijd een punt voor FC Twente. En dat is meer dan verdiend.

En daarmee komt er ook een einde aan dit liveblog. Bedankt voor het volgen en nog een fijne middag!

2. 1-1 GOAL van Robin Pröpper!

Een enorme knal van afstand van Pröpper is Stekelenburg te machtig. De aanvoerder van FC Twente tekent zo op prachtige wijze voor de gelijkmaker.

3. 0-1 GOAL van Sebastien Haller!

Het hing niet bepaald in de lucht, maar Ajax staat op voorsprong. Een inzet van Blind gaat via Pröpper en Unnerstall op de paal, waarna Haller de rebound binnen kan tikken.

Instanews image
    © Pro Shots / Ron Jonker — Sebastien Haller tekent van dichtbij voor de 0-1.
  4. Tweede helft afgetrapt

Geen wissels in de rust, of het moet het shirt van Steven Berghuis zijn. De Ajax-aanvaller heeft voor de tweede helft een shirt gekregen waar zijn naam wel goed op staat.

5. Einde eerste helft

Ajax heeft het bijzonder lastig op bezoek bij FC Twente. Waar de landskampioen vorige week tegen NEC bij rust al met 5-0 voorstond, weet het nu nog enkele echte kans te creëren. En zo staat het bij rust nog 0-0.