1. Einde tweede helft

2. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Camp Nou. Kan Barcelona de voorsprong uitbouwen? Geen wissels aan beide kanten.

3. Einde eerste helft

Het staat bij rust 2-1 voor FC Barcelona in de thuiswedstrijd tegen Getafe. Memphis Depay scoorde al twee keer in het Estadi Johan Cruyff en maakte fraaie goals in Stuttgart en Bilbao, maar op aangeven van Frenkie de Jong heeft hij nu ook zijn eerste treffer in Camp Nou te pakken.

Het gaat nog zeker niet foutloos bij Barcelona, maar het publiek vermaakt zich voorlopig uitstekend. Ronald Koeman zal in de rust echter genoeg zaken te bespreken hebben met zijn spelers, want na het gelijkspel van vorige week in Bilbao kan Barcelona zich niet opnieuw puntenverlies veroorloven.

4. 2-1 FC Barcelona! Goal van Memphis Depay!

Vorige week al een prachtige volley met links tegen Athletic Bilbao en nu weer een mooie goal van Memphis Depay. Hij wordt aangespeeld door Frenkie de Jong, speelt zijn tegenstander uit en haalt met rechts uit in de korte hoek.

In de voorbereiding scoorde Memphis ook al tegen Girona, VfB Stuttgart en Juventus. Met zijn vorm zit het dus wel goed. September wordt ook een interessante maand voor hem. Eerst zijn er de interlands tegen Noorwegen (uit), Montenegro en Turkije (thuis) en vervolgens begint Barcelona op dinsdag 14 september aan de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Bayern München.

5. 1-1 Getafe! Goal van Sandro Ramírez!

Een fraaie gelijkmaker van Sandro Ramírez tegen zijn oude club. De aanvaller van Getafe schiet raak na een mooie combinatie met Carles Aleñá, die ook tegen zijn oude club speelt. De 23-jarige linkspoot werd deze zomer voor 5 miljoen euro verkocht aan Getafe.