1. Einde tweede helft

2. 2-1 Slavia Praag! Goal van Tomáš Holeš!

Tomáš Holeš scoorde op 27 juni al tegen Oranje in Boedapest, toen Tsjechië met 2-0 won in de achtste finales van het EK. Nu kopt de 28-jarige verdediger raak uit een hoekschop, waarmee de spanning weer terug is in de Kuip.

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft van Feyenoord - Slavia Praag is begonnen. Het staat 2-0 voor de ploeg van Arne Slot na een uitstekende eerste helft, kunnen ze dat doorzetten? Drie wissels bij de kampioen van Tsjechië.

4. Einde eerste helft

Rust in de Kuip. Feyenoord staat met 2-0 voor tegen Slavia Praag, dat in eigen land al 54 duels ongeslagen is. Orkun Kökçü schoot na dertien minuten met links binnen en tien minuten kopte Bryan Linssen bij de tweede paal binnen.

Bij het andere duel in poule E van de Conference League staat 1. FC Union Berlin halverwege met 1-0 voor tegen Maccabi Haifa. Andreas Voglsammer scoorde in de 34ste minuut voor de club uit de Duitse hoofdstad, waar Sheraldo Becker in de basis staat.

5. 2-0 Feyenoord! Goal van Bryan Linssen!

Halverwege de eerste helft verdubbelt Bryan Linssen de voorsprong voor Feyenoord tegen Slavia Praag met een goede kopbal bij de tweede paal. De assist was van linksback Tyrell Malacia, die een sterke wedstrijd speelt tot nu toe.