1. Einde tweede helft

Cyriel Dessers kreeg opnieuw de kans om in de 92e minuut van de wedstrijd te scoren, maar schoot dit keer recht op doelman Lamprou. Geen mooi slotakkoord dus in deze wedstrijd, het blijft bij 4-0.

En daarmee komt er een einde aan dit liveblog. Bedankt voor het volgen en nog een fijne zondag!

2. Tweede helft afgetrapt

PEC Zwolle dus met twee nieuwe spelers, geen wissels bij Feyenoord. Kunnen de bezoekers de schade beperken in de tweede helft?

3. 4-0 GOAL van Guus Til!

En weer galmt de muziek door de lege Kuip, het lijkt wel een schiettent vandaag. Feyenoord combineert vlot in het strafschopgebied van PEC. Linssen zien zijn inzet nog geblokkeerd worden, maar dan krijgt ook Til nog een kans en is het wel raak.

4. 3-0 GOAL van Bryan Linssen!

En daar is ook de nummer drie voor Feyenoord. Sinisterra geeft voor, Linssen zet zijn directe tegenstander aan de kant en tikt zijn tweede van de middag binnen. Het gaat wel erg makkelijk voor de Rotterdammers tegen de bijzonder tamme bezoekers.

5. 2-0 GOAL van Luis Sinisterra!

En ook kans nummer twee levert een doelpunt op. Sinisterra worstelt zich door de defensie van PEC Zwolle en tikt de bal binnen. En zo is het binnen tien minuten al 2-0.

Zwolle-doelman Kostas Lamprou was van 2006 tot 2015 actief bij Feyenoord en kwam tot 14 Eredivisie-duels in de hoofdmacht. Hij debuteerde in de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle op 15 september 2012 (2-0)