1. Einde tweede helft

Vitesse wint met 2-0 van Rapid Wien en is over twee wedstrijden met 3-2 te sterk voor de Oostenrijkers. Trainer Thomas Letsch en zijn ploeg gaan naar de achtste finales van de Conference League. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer! Plaatst Vitesse zich voor de achtste finales van de Conference League? Over iets meer dan 45 minuten weten we het, tenzij Rapid Wien een verlenging weet af te dwingen.

3. Einde eerste helft

Het is rust in de Gelredome! Vitesse leidt met 2-0 tegen Rapid Wien en na de nederlaag van vorige week in Oostenrijk (2-1) staan de Arnhemmers dus virtueel in de achtste finales van de Conference League. Eli Dasa was met twee assists van grote waarde. Over een kwartier is de hervatting.

4. GOAL! 2-0 Vitesse! Doelpunt van Matรบs Bero!

Weer is de fraaie assist van Eli Dasa, De rechtsback zet nu Bero alleen voor de keeper en de Slowaak faalt niet. Vitesse heeft de achterstand uit de eerste ontmoeting met Rapid Wien (2-1) al snel omgebogen.

5. GOAL! 1-0 Vitesse! Doelpunt van Adrian Grbic!

De Oostenrijkse spits benut direct de eerste kans van de wedstrijd. Grbic speelde negen jaar in de jeugdopleiding bij Rapid Wien, maar doet zijn oude club nu pijn. De stand over twee wedstrijden is weer gelijk: 2-2.