1. Einde tweede helft

Afgelopen! Nederland wint het vermakelijke oefenduel van Denemarken met 4-2. Steven Bergwijn (2x), Nathan Aké en Memphis (penalty) maakten de goals. Voor Denemarken scoorden Jannik Vestergaard en Christian Eriksen, die een droomrentree beleefde na zijn hartstilstand op het EK.

2. 4-2 GOAL van Steven Bergwijn!

De spits maakt zijn tweede van de avond. Hij zoekt de verre hoek en prikt de bal daar tegen de touwen. Doelman Kasper Schmeichel kansloos op het bekeken schot van Bergwijn. Prachtig doelpunt.

3. 3-2 GOAL van Christian Eriksen!

Wat een rentree van Christian Eriksen. De spelmaker heeft twee minuten nodig om zijn stempel te drukken. Hij jaagt de bal in de bovenhoek. Ook het Oranje-publiek applaudisseert. Prachtig gebaar.

4. Tweede helft afgetrapt

Nederland leidt met 3-1. Wordt het nu weer zo vermakelijk als de eerste 45 minuten?