1. Einde tweede helft

2. 1-1 Nederland! Goal van Steven Bergwijn!

En daar is dan plots toch de gelijkmaker voor Oranje! Steven Bergwijn scoorde zaterdag al twee keer tegen Denemarken en scoort nu ook als invaller tegen Duitsland, na goed werk van Denzel Dumfries op de achterlijn.

© Pro Shots / Stanley Gontha

De meeste balcontacten in de eerste helft waren voor Mark Flekken.

5. 0-1 Duitsland! Goal van Thomas Müller!

Op slag van rust schiet Thomas Müller raak in de Johan Cruijff Arena en dat is zeker niet onverdiend. Duitsland was duidelijk de betere in deze eerste helft en gaat met een 0-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft krijgen we ongetwijfeld veel wissels te zien, ook bij Oranje.

Buiten een kopbal van Teun Koopmeiners (gered door Manuel Neuer) en een schot van Donyell Malen (zijnet) heeft Oranje in aanvallend opzicht weinig kunnen laten zien in de eerste helft.

De 32-jarige Müller staat nu op 42 goals en 40 assists in 112 interlands voor Die Mannschaft, waarvoor hij op 10 maart 2010 zijn debuut maakte nadat Louis van Gaal hem had laten debuteren bij Bayern München.