1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop. Feyenoord wint moeizaam met 2-0 van degradatiekandidaat Willem II. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 2-0 Feyenoord! Doelpunt van Bryan Linssen!

De invaller kan eenvoudig binnen tikken na een fout achterin bij Willem II. De wedstrijd is beslist!

3. GOAL! 1-0 Feyenoord! Doelpunt van Luis Sinisterra!

De Colombiaanse vleugelaanvaller schiet overtuigend raak in de korte hoek. Deze keer heeft Willem II-keeper Timon Wellenreuther geen antwoord paraat. De fans in de Kuip gaan uit hun dak, de thuisploeg leidt tegen Willem II.

4. Tweede helft afgetrapt

De scheidsrechter heeft gefloten voor het begin van de tweede helft. Weet Feyenoord nog te scoren tegen Willem II?

5. Einde eerste helft

Het is rust in De Kuip! Feyenoord en Willem II hebben nog niet gescoord. De thuisploeg was veel sterker, maar het staat dus nog 0-0. Over een kwartier is de hervatting.