1. Einde tweede helft

De wedstrijd zit erop. Villarreal wint met 1-0 van Bayern München in deze heenwedstrijd in de kwartfinales van de Champions League. Arnaut Danjuma is de matchwinner. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. Tweede helft afgetrapt

De scheidsrechter heeft gefloten voor het begin van de tweede helft. Kan Bayern München de achterstand (1-0) nog repareren tegen Villarreal? De bezoekers hadden in de eerste helft geen schot op doel.

3. Einde eerste helft

Het is rust! Villarreal leidt door de goal van Arnaut Danjuma met 1-0 tegen Bayern München. Over een kwartier is de hervatting.

4. GOAL! 1-0 Villarreal! Doelpunt van Arnaut Danjuma Groeneveld!

Wat een begin van dit duel voor de thuisploeg! Danjuma is alert bij een voorzet en tikt de bal van dichtbij langs Bayern München-keeper Manuel Neuer. Een droomstart voor Villarral en de zesde treffer van Danjuma dit Champions League-seizoen.