1. Einde tweede helft

Het zit erop in de Kuip! Wat een heerlijk spektakel hebben we hier gezien, vooral in de tweede helft. PSV wint voor het eerst sinds 2012 eindelijk weer eens de KNVB-beker.

2. 2-1 PSV! Goal van Cody Gakpo!

Wow, dat is nog eens sterk uit de kleedkamer komen wat PSV hier laat zien!

Anderhalve minuut na de gelijkmaker is daar ook direct de voorsprong voor PSV in de bekerfinale tegen Ajax. Het is Cody Gakpo die scoort met een mooie uithaal in de hoek.

3. 1-1 PSV! Goal van Érick Gutiérrez!

Drie minuten na rust kopt Erick Gutiérrez bij de tweede paal de gelijkmaker binnen. De VAR kijkt nog even of de Mexicaan geen buitenspel stond op het moment dat Ibrahima Sangaré de vrije trap verlengde, maar dat blijkt niet het geval. Geen derde afgekeurde goal in deze bekerfinale dus, maar een gelijkmaker kort na rust!

4. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in de Kuip. Erik ten Hag en Roger Schmidt zien nog geen reden tot wisselen, dus we zien dezelfde 22 spelers terug op het veld.

5. Einde eerste helft

Veel opstootjes in de eerste helft van de bekerfinale, waarin Dusan Tadic voor frustratie zorgt bij de spelers en supporters van PSV. Noussair Mazraoui maakte kort voor rust de 2-0, maar Tadic stond buitenspel en dus ging het feest voor Ajax niet door. Het blijft daardoor bij 1-0 voor Ajax door de goal van Ryan Gravenberch halverwege de eerste helft.