1. Einde tweede helft

2. 2-1 Real Mallorca! Goal van Antonio Raillo!

We krijgen toch nog een spannende slotfase. Antonio Raillo maakt de aansluitingstreffer namens Real Mallorca, dat slechts een puntje boven de degradatiestreep staat en vecht voor een goed resultaat in Camp Nou. Gaat het dan weer mis voor de ploeg van Xavi?

3. Goal van Ferran Torres afgekeurd!

Haha, wat een bizar moment! Ferran Torres kan na voorbereidend werk van Memphis Depay heel makkelijk de 3-0 maken, maar hij raakt de lat. In de rebound schiet hij vervolgens wel raak, maar hij doet dat via het lichaam van Pierre-Emerick Aubameyang. Maar de spits van Barcelona lag buitenspel en dus gaat het feest niet door.

4. 2-0 FC Barcelona! Goal van Sergio Busquets!

Negen minuten na rust is daar de 2-0 voor Barcelona, dat goed aan de tweede helft is begonnen en zich duidelijk niet nog een keer te kijk wil laten zien in Camp Nou.

Sergio Busquets maakt doelpunt nummer 18 in 677 wedstrijden voor FC Barcelona. Het is zijn tweede goal met links, nadat hij dit eerder in 2014 (winnende 0-1 in 94ste minuut) al eens deed in de uitwedstrijd bij Valencia.

5. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Camp Nou, waar beide coaches nog geen reden tot wisselen zien. Xavi heeft in de eerste helft uiteraard al noodgedwongen moeten wisselen door de blessure van Gerard Piqué