1. Einde tweede helft

2. 4-1 FC Twente! Goal van Christos Tzolis!

Wow, wat een heerlijke goal van de Griekse invaller, die met twee fraaie doelpunten nog voor een mooie slotfase zorgt in een verder vrij saaie tweede helft.

3. 3-1 FC Twente! Goal van Christos Tzolis!

Christos Tzolis zorgt voor de beslissing, de ploeg van Ron Jans mag het de komende twee donderdagen gaan opnemen tegen Fiorentina voor een plek in de poulefase van de Conference League. Het is voor de van Norwich City gehuurde aanvaller uit Griekenland zijn eerste goal voor FC Twente.

4. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in De Grolsch Veste in Enschede, waar FC Twente nog even 45 minuten geconcentreerd moet blijven om door te gaan naar de volgende ronde.

5. Einde eerste helft

FK Cukaricki kreeg drie goede kansen in het eerste kwartier en kwam ook op voorsprong, maar daarna was FC Twente wakker. Dankzij goals van Robin Pröpper en Michel Vlap staat het halverwege 2-1, nadat Twente vorige week al met 1-3 won in Belgrado.

Twente is dus hard op weg naar de play-offs voor een plek in de Conference League. Om de poulefase van het derde Europese toernooi te bereiken, zal wel moeten worden afgerekend met Fiorentina.