1. Einde tweede helft

2. 2-3 AZ! Goal van Milos Kerkez!

In de 65ste minuut zet de Servische linksback Milos Kerkez (18) de bezoekers uit Alkmaar weer op voorsprong op Het Kasteel. Kan de ploeg van Pascal Jansen de voorsprong nu iets langer vasthouden dan twee minuten?

Nog ongeveer een halfuur te gaan in deze vermakelijke wedstrijd. Twee jaar geleden kwamen Sparta en AZ uiteindelijk uit op 4-4 (na 0-4 na 33 minuten), hoe loopt het deze keer af?

3. 2-2 Sparta! Goal van Vito van Crooy!

Een hele snelle gelijkmaker op Het Kasteel. Vito van Crooij maakt zijn tweede treffer van de wedstrijd na een mooie steekpass van Jonathan de Guzmán, die een prima wedstrijd speelt.

4. 1-2 AZ! Goal van Dani de Wit!

Dani de Wit schiet van dichtbij raak na een voorzet van Milos Kerkez, de 18-jarige linksback van AZ die het uitstekend doet als opvolger van de vertrokken Owen Wijndal.

Sparta-trainer Maurice Steijn beklaagt zich bij de vierde official, omdat De Wit in aanloop naar het doelpunt een overtreding maakte op Adil Auassar.

5. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg op Het Kasteel in Rotterdam, met twee wissels bij de thuisploeg.