1. Einde tweede helft

2. 1-1 Liverpool! Goal van Luis Díaz!

Daar is de gelijkmaker voor Liverpool! De Colombiaanse aanvaller trekt vanaf de linkerflank naar binnen en haalt met rechts ziedend hard uit. Zijn schot vliegt in de verre hoek en met nog een halfuur op de klok staat het 1-1 op Anfield!

3. Rode kaart voor Darwin Núñez

Nee, zo wordt het er niet makkelijker op voor Liverpool. De 23-jarige spits uit Uruguay, die deze zomer voor liefst 75 miljoen euro overkwam van Benfica, krijgt een rode kaart na een belachelijke kopstoot richting Palace-verdediger Joachim Andersen.

4. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg op Anfield, met dezelfde 22 spelers als in de eerste helft. Kan Liverpool nieuw puntenverlies voorkomen?

5. Einde eerste helft

Kort voor rust nog een bal tegen de paal en daarna krijgt Virgil van Dijk nog een kans in de rebound, maar hij glijdt uit op het moment dat hij hard wil uithalen.

Een kansenverhouding van 17-4 (3-3 op doel), maar Crystal Palace staat halverwege met 0-1 voor. Wilfried Zaha scoorde in de 32ste minuut na een goede pass van Eberechi Eze, waarna de razendsnelle Ivoriaanse aanvaller niet meer was bij te houden voor de verdedigers van Liverpool.