1. Einde tweede helft

Afgelopen! België loopt tegen een pijnlijke 0-2 nederlaag aan. De achtste finales zijn nog mogelijk, maar de Belgen moeten tegen Kroatië, dat om 17.00 uur, flink aan de bak.

2. 0-2 GOAL van Zakaria Aboukhlal!

Een heerlijke goal van Marokko na een actie van Hakim Ziyech, die het overzicht bewaard. Zakaria Aboukhlal jaagt de bal in het dak van het doel. Duel gespeeld.

3. 0-1 GOAL na vrije trap van Abdelhamid Sabiri!

Nu is het wel raak voor Marokko. Nu zit Thibaut Courtois mis bij de vrije trap van Abdelhamid Sabiri. Aanvoerder Romain Saïss hindert de Belgische keeper die over de bal duikt. Nu wordt België niet gered door de VAR: 0-1.

Instanews image
    © BELGA — Belgium's goalkeeper Thibaut Courtois reacts during a soccer game between Belgium's national team the Red Devils and Morocco, in Group F of the FIFA 2022 World Cup in Al Thumama Stadium, Doha, State of Qatar on Sunday 27 November 2022. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
  4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is begonnen. Valt er na rust wel een goal? En: laten Kevin de Bruyne en Hakim Ziyech zich nog zien?

5. Einde eerste helft

Het eerste half uur is overduidelijk voor de Belgen, daarna neemt Marokko het initiatief deels over. Het leidt zelfs tot een doelpunt van Hakim Ziyech, maar zijn treffer gaat niet door wegens buitenspel. Stand: 0-0.